DAGBOK

DAGBOK

Helt underbara är alla kattungarna!

Modern Talking kullenPosted by Ulrika Berge Thu, Feb 22 2007 16:03:51

Kattungarna hittar på massor av bus hela tiden.De är helt underbara :-)

De äter så det knakar och de busar med varandra och jag säga så här jag får inte så mycket sömn precis :-) Men tiden går så fort så jag står ut. Jag börjar känna igen min bruna liga nu.Men jag kan säga att det har varit så omöjligt att skillja på dessa kattungar. Men nu böjrar jag smått känna igen dem. De har varit så lika varandra innan.

Rouge är väldens bästa mamma och hon trivs det syns på hela henne :-) Hon bara myser och det är så härligt att se :-) pappa Chicago tycker mest att sina ungar är lite läskiga :-).

Hej så länge

Ulrika och katterna :-)

  • Comments(0)//blogg.eastauroras.se/#post3

Om alla kattungarna :-)

Modern Talking kullenPosted by Ulrika Berge Thu, Feb 1 2007 19:01:36

Hej!

Var ska jag börja.

Idag när jag kom hem ifrån jobbet gick jag in till kattungarna.De var verkligen vakna och sprang och busade med varandra.De är så mysiga och när man kommer in i rummet så har man 7 ljuvliga kattungar i knät.Rouge tar verkligen hand om sina ungar.Hon är väldens snällaste mamma :-).Hon blir överlycklig när jag kommer hem ifrån jobbet.Hon vill komma ut ifrån rummet en stund och det kan jag förstå :-).På söndag blir kattungarna 5 veckor.Vad tiden går fort.

Vissa av kattungarna pratar hela tiden. De har börjat äta och de växer och börjar bli så stora och mysiga och de är så nyfikna av sig :-)

Alla är som kattungar ska vara. Jag matte bara njuter :-)

Ha det så bra

Ulrika och katterna :-)

  • Comments(0)//blogg.eastauroras.se/#post2

Lite om kattungarna

Modern Talking kullenPosted by Ulrika Berge Fri, Jan 26 2007 18:47:13

I lördags när jag kom hem ifrån Örebro. Går jag alltid in till rummet där Rouge och kattungarna är. Jag tittade in i kattungelådan och där låg det bara 3 kattungar i och fyra låg under sängen och tuttade på Rouge.

Idag är ingen i kattungelådan. I söndags la jag ut bilder på katttungarna på min hemsida för då var de 3 veckor.Det var dags att visa sig för resten av världen :-).

Vissa av kattungarna har börjat äta annan mat än den mjölken de får av mamma.Men vissa föredrar mammas mat.

Rouge är väldens bästa mamma och hon tar så väl hand om sina bäbisar.

Ha en uderbar helg mina vänner :-)

Hälsningar

Ulrika och katterna :-)

  • Comments(0)//blogg.eastauroras.se/#post1